1+
Sarah Lenaerts, Lotte Jansen, Sofie Mertens & Charlotte Vanschooren

Sint-Truiden, Meeuwen-Gruitrode, Mol & Geetbets

PXL-Healthcare

Ergotherapie


Advies voor een codeset op basis van de ICF, specifiek voor (neuro)motorische aandoeningen en stotteren bij kinderen tussen 3-12 jaar, binnen het H-OPP 

Het H-OPP (Hasselt Occupational Performance Profile) is het eerste ergotherapeutisch registratie-instrument in België. Het H-OPP is gebaseerd op de ICF waardoor een uniforme taal intra- en multidisciplinair wordt gegarandeerd. Vanuit het werkveld is de vraag gesteld om de basisapplicatie uit te breiden zodat specifieke doelgroepen efficiënt geregistreerd kunnen worden. Door observaties, testings, multidisciplinair overleg en literatuurstudie werden codesets uitgewerkt en aangepast aan de doelgroep.

groepsfoto.jpg

e-mailadres: sarahlenaerts@hotmail.be

No comments