0
Sharon Klimas

Zonhoven

PXL-Media & Tourisme

communicatiemanagement-commerciele-communicatie


Communicatie-aanbeveling voor Dienst Internationalisering van Hogeschool PXL

Op Erasmus gaan of een buitenlandse stage lopen wordt alsmaar meer populair bij de studenten in Vlaanderen.Ook Hogeschool PXL ziet ieder academiejaar haar mobiliteitscijfers groeien. Op basis van een enquête ga ik op zoek naar argumenten waarom PXL-studenten steeds vaker naar het buitenland gaan tijdens hun opleiding. Hoe kan de dienst internationalisering hier op inspelen, zowel via traditionele- als sociale media? In mijn bachelorproef schrijf ik voor beide communicatiegebieden een aanbeveling

e-mailadres: sharon_klimas@hotmail.com

Stageplaats: Tarpurisunchis
Website stageplaats: http://tarpurisunchis.org/

No comments