1+
Cynthia Vandevelde, Debbie Decrae, Astrid Vandenberk & Diele Tielens

Gingelom, Bilzen, Lommel & Alken

PXL-Healthcare

Ergotherapie


De effectiviteit van het gebruik van de intelligent Activity-based Client-centred Training (i-ACT) binnen cliënt- en taakgerichte revalidatie bij centraal neurologische aandoeningen 
Van literatuurstudie naar praktijkonderzoek

Er is nood aan cliënt- en taakgerichte revalidatie voor personen met centraal neurologische aandoeningen. Er werd een kwantitatief praktijkonderzoek uitgevoerd in één revalidatiecentrum. Hiervoor kregen de deelnemende cliënten, gedurende 6 weken, 3x/week, 45 minuten training met de i-ACT. Betreffende het praktijkonderzoek is gebleken dat de i-ACT bruikbaar is binnen cliënt- en taakgerichte revalidatie om het functioneren tijdens activiteiten van het dagelijks leven te verbeteren.

No comments