Kathelijne Franssen, Maarten Scheepers & Thalia Van Hende

Zutendaal, As & Houthalen-Helchteren

PXL-Healthcare

Verpleegkunde


Wegwijzer in het doolhof van feedback 
Een werkdocument als gids bij de evaluatie voor studenten, door verpleegkundigen

Wanneer er feedback gegeven wordt aan een student verpleegkunde kunnen er met een aantal zaken rekening gehouden worden. Zowel de soorten feedback als de vorm van deze feedback zijn erg belangrijk. Niet enkel de persoon die feedback geeft, kan zich aan richtlijnen houden, maar ook de ontvanger.Van studenten in de professionele bachelor verpleegkunde wordt er verwacht dat zij een aantal competenties bezitten. Deze competenties worden vertaald naar de beroepsrollen van 1999 in de Hogeschool PXL.

schermafbeelding2017-06-06om11.36.57

e-mailadres: kathelijne.franssen@gmail.com

No comments