Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Belkis Demirci

Belkis Demirci – Gamze Özcan

Genk – Heusden

PXL-Business

office-management-management-assistant


Timemanagement binnen Different Hotels in Genk

Samenvatting:

In dit bachelorproef wordt onderzocht hoe de werkgevers timemanagement kunnen stimuleren bij de werknemers van Different Hotels in Genk. Er zijn drie verschillende hotels afzonderlijk onderzocht, namelijk het M Hotel, Carbon Hotel en ECU Hotel.
Door een opleiding aan te bieden aan alle afdelingen kan Different Hotels timemanagement stimuleren bij de werknemers. Om de werknemers op lange termijn aan timemanagement te laten doen, kan dit opgevolgd worden aan de hand van maandelijkse meetings.

Stageplaats: Different Hotels in Genk

Thanks! You've already liked this