Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Bert Cornelissen

Bert Cornelissen – Tycho Broux

Overpelt – Lummen

PXL-it

toegepaste-informatica-applicatieontwikkeling


Kassaloos winkelen met RFID

Samenvatting:

Het afrekenen van producten aan de winkelkassa gaat op dit moment nog te langzaam. Als het aan Elision ligt, wordt de kassa vervangen door een poort met daarop een aantal RFID-scanners die automatisch al uw producten en uw klantenkaart scannen. Met één druk op de “betalen”-knop op het bevestigingsscherm achter de poort, kunt u dan automatisch voor al uw producten betalen via de klantenkaart. De applicatie die dit mogelijk maakt ontwikkel ik, samen met Tycho Broux, in Java.

e-mailadres: bert.cornelissen@hotmail.com en tychobroux@gmail.com

Stageplaats: Elision NV
www.elision.eu

Thanks! You've already liked this