Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Berten Switten

Berten Switten – Stefano Bertalot

Sint-Truiden

PXL-Business

bedrijfsmanagement-financie-en-verzekeringswezen


Een steeds veranderend bankensysteem: Fintech en PSD2 onder de loep

Samenvatting:

Dit eindwerk geeft aan hoe de nieuwe Europese richtlijn, PSD2, het bankwezen zoals we het kennen gaat veranderen. De gevolgen voor de banken zijn onder andere dat ze na de invoering van de nieuwe wetgeving verplicht zijn toegang te geven tot de betaalrekening van hun klantenbestand. Zo wordt er uitvoerig aandacht besteed aan de privacy en de verschillende belangen die met de implementatie gemoeid zijn. Dit onderzoek probeert u zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst van de bankenwereld.

e-mailadres: berten.switten@gmail.com

Stageplaats: Chinaproject

Thanks! You've already liked this