Brigitte Dalle – Charis Rutten

Nieuwerkerken – Maasmechelen

PXL-Business

office-management-bedrijfsvertaler-tolk


Vertalen en reviseren van documenten PXL-Internationalisering van het Nederlands naar het Engels

Samenvatting:

Een goede vertaling start bij een grondige analyse van de brontekst. In ons onderzoek gaan wij op zoek naar de typische kenmerken van ons te vertalen tekstcorpus. Met welke stijlkenmerken moet ik rekening houden, hoe begin ik aan de terminologiedatabase, hoe creatief kan of mag ik omgaan met bepaalde formuleringen … We passen vertaaltechnieken toe en raadplegen online bronnen en naslagwerken tot de juiste versie op papier staat. U leest het resultaat op www.pxl.be/International Degree programmes

e-mailadres: brigitte.dalle@gmail.com

Stageplaats: PXL-Internationalisering
www.pxl.be/International