Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Maxime Orione

Maxime Orione – Sacha Reinert

Nieuwerkerken – Beringen

PXL-it

toegepaste-informatica-applicatieontwikkeling


White-labeled Modulaire E-Commerce Apps

Samenvatting:

De e-commerce is een snel groeiende markt waarbij er veel nood is aan nieuwe shopping apps voor de smartphone. Met onderzoek rond modulaire architectuur en white-labeling hebben wij een manier uitgewerkt die het makkelijk maakt om nieuwe shopping apps op te bouwen, aan te passen aan de branding van verschillende merken, en te verbinden met hun databases. Dit bespaart heel wat tijd en geld aan ontwikkeling en hierdoor kunnen er sneller apps uitgebracht worden voor nieuwe e-commerce bedrijven.

 

Stageplaats: AppFoundry
www.appfoundry.be

Thanks! You've already liked this