Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Randa Kandrouch

Randa Kandrouch

Hasselt

PXL-Social work

sociaal-werk-maatschappelijk-werk


De methodiek Geweldloos Verzet en Nieuwe Autoriteit binnen de leefgroepen van De Wiekslag vzw

Samenvatting:

De Wiekslag biedt hulp aan minderjarigen in een problematische leefsituatie en zet de methodiek Geweldloos Verzet & Nieuwe Autoriteit in bij erg lastig of gevaarlijk gedrag. Uit onderzoek blijkt dat vooral de basishouding van de methodiek toegepast wordt: aanwezig zijn, hulpbronnen inzetten, niet in escalatie gaan. Aanbevelingen zijn: interventies meer op maat maken van leefgroepen, zowel ouders als jongeren bevragen over de methodiek en de methodiek met andere technieken combineren.

e-mailadres: randa.kandrouch@student.pxl.be

Stageplaats: De Wiekslag vzw

Thanks! You've already liked this