Tine Lambert

Diepenbeek

PXL-Education

kleuteronderwijs


Hoe kan ik vanuit het bos een educatief leermiddel ontwikkelen of een verbinding maken, waarbij natuurbeleving en techniek centraal staan?

Samenvatting:

Dat de natuur een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van het kind, dat staat vast. Maar ondanks het feit dat de leerkansen er voor het grijpen liggen, trekken we er nog te weinig op uit. Ik ontwikkelde daarom een mooie beleefbox om hieraan tegemoet te komen. In deze box nemen drie bosdieren de klas mee op avontuur met leuke binnen- en buitenactiviteiten die kunnen dienen voor, tijdens als na de bosuitstap.

e-mailadres: tinelambert@hotmail.com

Stageplaats: Gemeentelijke basisschool Diepenbeek (Rozendaal)
Website stageplaats: https://www.gemeentelijkebasisschool.diepenbeek.be