Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Wessel Franssen

Wessel Franssen

Berg en Terblijt

PXL-Education

secundair-onderwijs


Wat is het gebruik van andere talen binnen KTA1 en wat is de invloed hiervan op de taalvaardigheid van de leerlingen?

Samenvatting:

Hoe is het gesteld met de taalvaardigheid van de leerlingen binnen KTA1 in Hasselt? Deze vraag is door middel van een literatuuronderzoek en interviews onderzocht. De resultaten van deze twee onderzoeksmethoden kwamen grotendeels overeen. De factoren die een rol spelen bij de taalvaardigheid zijn drieledig: het kind, de omgeving en de school. Om de zwakke taalvaardigheid van de leerlingen te verbeteren, kan de school een aantal interventies plegen. Deze zijn uitgewerkt in de bachelorproef.

 

Stageplaats: KTA1 Hasselt

Thanks! You've already liked this