Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Chaya Rouben

Chaya Rouben – Margalit Stroli – Iris Bormans – Elke Scheurs

Antwerpen

PXL-Healthcare

Ergotherapie

TRAJECTEN NAAR WERK VOOR PERSONEN MET EEN ARBEIDSBEPERKING.
OP ZOEK NAAR GOOD PRACTICES IN HET BUITENLAND.

Samenvatting: Op zoek naar ‘good practices’ in het buitenland. We onderzochten de wijze van toeleiding naar werk voor personen met een arbeidsbeperking in Vlaanderen, Nederland, Noorwegen, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Canada. In Nederland, Zweden en Noorwegen zet men in op een vroege interventie. Het Verenigd Koninkrijk heeft een eenvoudige procedure voor het krijgen van ondersteuning op de werkvloer. In de Angelsaksische landen is werken en tegelijkertijd uitkering behouden mogelijk.

e-mailadres: roubenbel@gmail.com

Stageplaats: Tikvatenoe VZW

Thanks! You've already liked this