Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Ellen Michiels

Ellen Michiels – Elien Geelen

Bekkevoort – Bree

PXL-Healthcare

Ergotherapie

Een kwalitatief onderzoek naar de rol van de ergotherapeut binnen palliatieve zorg in woonzorgcentra.

Samenvatting: Deze bachelorproef is opgesteld om de functie van de ergotherapeut binnen palliatieve zorgen in woonzorgcentra te weten te komen. Dit werd gedaan aan de hand van een vragenlijst die online verstuurd werd naar woonzorgcentra.
Uit deze bachelorproef is gebleken dat ergotherapeuten voornamelijk de focus leggen op het fysieke domein van de bewoner. Dit wordt voornamelijk gedaan d.m.v. positionering, aromatherapie en het bespreken van lichamelijke klachten met cliënt en familie.

Stageplaats: WZC Reigersvliet

Thanks! You've already liked this