Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Ine Tiolants

Ine Tiolants – Emilie Houten

Alken – Nieuwerkerken

PXL-Healthcare

Vroedkunde

The Cost of being a Midwife

Samenvatting: Het beroep vroedvrouw wordt vaker omschreven als één van de oudste en mooiste beroepen. Toch is er een keerzijde aan de medaille. Zij die in de verloskamer werken krijgen vaker te maken met traumatische situaties. Dit is ingrijpend voor zowel het koppel als de vroedvrouw die hen begeleidt. Deze studie onderzocht in welke mate werken in de verloskamer trauma veroorzaakt. Uit onderzoek blijkt dat men wel degelijk trauma ervaart, waarbij de meeste studies bevestigen dat dit zeer belastend kan zijn.

Stageplaats: Faji Kunda Healthcentre – Gambia

Thanks! You've already liked this