Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Jonas Herbiest

Jonas Herbiest

Bierbeek

PXL-Tech

bouw

Bekistingstechnieken van hoge betonnen wanden: een vergelijking

Samenvatting: Steeds meer bekistingstechnieken worden geïntroduceerd in de bouwsector: klimbekisting, glijbekisting en prefab; elk met verschillende varianten. De bachelorproef beschrijft de beschikbare methodes op de markt en geeft aan in welke situaties elke methode het best gebruikt wordt. Hoe meer beton, hoe belangrijker een gepaste keuze is. Daarom behandelt het onderzoek hoge betonnen wanden vanaf 12 meter. Het resultaat is een tool in Excel die hulp biedt bij het nemen van de juiste beslissing.

e-mailadres: jonasherbiest98@gmail.com

Stageplaats: Democo

Thanks! You've already liked this