Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Louize Caes

Louize Caes

Leuven

PXL-Media Tourism

Communicatiemanagement-public-relation-en-voorlichting

Content Strategie next level voor modemagazine ELLE België

Wat kan ELLE doen om zijn content nog beter te maken?

Samenvatting: Ik deed mijn stage bij het bedrijf van mijn dromen en hing er mijn bachelorproef aan vast. Ik onderzocht hoe ELLE zijn contentverspreiding het afgelopen jaar verbeterd heeft. Deze resultaten legde ik tegenover elkaar en tegenover die van de concurrenten. Tijdens mijn stage deed ik onderzoek d.m.v. een enquête. Op die manier was ik in staat aanbevelingen te geven voor hun next level strategie, want hoe kan een alom bekend merk als ELLE nog meer awareness, engagement en bereik behalen?

e-mailadres: louize_caes@hotmail.com

Stageplaats: ELLE België
Website stageplaats: www.elle.be/nl

Thanks! You've already liked this