Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Marie Boonen

Marie Boonen

Rotselaar

PXL-Healthcare

Ergotherapie

Het afstemmen van de vereisten en capaciteiten van de zorgboer en zorggast.

Een vergelijkende studie van twee zorgboerderijen.

Samenvatting: Zorgboerderijen zijn landbouwbedrijven waar kwetsbare mensen kunnen meewerken. Er is hierbij nood aan professionele omkadering en communicatie. De opzet van deze bachelorproef is om de afstemming tussen zorgboer, zorggast en zorginstelling zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Via participatieve observaties werd er een vergelijking gemaakt tussen de werking van twee zorgboerderijen. Tot slot werden er verbeteringen op vlak van professionele omkadering van de zorgboerderijen voorgesteld.

Stageplaats: Zorgboerderijen ‘Hoeve de Waterkant’ te Herk-de-Stad en ‘Hoeve het Groeiveld’ te Lommel

Thanks! You've already liked this