Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Nele Hendrickx

Nele Hendrickx

Leopoldsburg

PXL-Healthcare

Verpleegkunde

Een gezond eetpatroon binnen het budget: Een vormingsmodule over gezonde voeding voor kinderen uit kwetsbare gezinnen.

Samenvatting: Dit afstudeerproject beschrijft de ontwikkeling en evaluatie van de content validiteit van een vormingsmodule over gezonde voeding voor kinderen uit kwetsbare gezinnen. De literatuur toont een causaal verband aan tussen financieel kwetsbare gezinnen en een ongezond eetpatroon. Naast financiële middelen speelt ook kennis een belangrijke rol in de keuze voor (on)gezonde voeding. In dit kader werd er een vormingsmodule over gezonde voeding ontwikkeld voor kinderen in armoede tussen 8-11 jaar.

e-mailadres: nelehendrickx@hotmail.com

Thanks! You've already liked this