Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Riet Aelbers

Riet Aelbers – Willem Celen

Maasmechelen – Beringen

PXL-Healthcare

Ergotherapie

Sociaal kwetsbare ouderen in de wijk: Onderzoek naar evaluatie van een buddyproject en de rol van de ergotherapeut binnen de wijk.

Samenvatting: Een buddyproject voor sociaal kwetsbare ouderen werd na een vooronderzoek opgestart in de wijk Runkst te Hasselt. Het doel van deze bachelorproef was om enerzijds een evaluatievoorstel af te leveren voor het project en anderzijds de rol van de ergotherapeut binnen de wijk te bepalen. Dit werd gedaan door een literatuuronderzoek uit te voeren omtrent het evalueren van buddyprojecten en de rol van de ergotherapeut. En daarnaast door mee te lopen met de wijkwerker van Runkst.

Stageplaats: Dienst Wijkmanagement Stad Hasselt

Thanks! You've already liked this