Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Sofie Mulkers

Sofie Mulkers

Herk-de-Stad

PXL-Media Tourism

Communicatiemanagement-public-relation-en-voorlichting

Is er nood aan een vervolgopleiding Marketing en Communicatie aan Hogeschool PXL?

Samenvatting: Hogeschool PXL vroeg zich af of er nood is aan een vervolgopleiding Marketing en Communicatie aan haar hogeschool. Dit onderzoek heb ik ter harte genomen als onderwerp voor mijn bachelorproef. Ik maakte een literatuurstudie en verspreidde een enquête. Uit de antwoorden blijkt dat 95,24% van de respondenten een meerwaarde ziet in deze vervolgopleiding. Bent u benieuwd naar de gedetailleerde resultaten van mijn onderzoek? Lees dan zeker mijn bachelorproef of houd het opleidingsaanbod in de gaten!

e-mailadres: sofiemulkers@gmail.com

Stageplaats: TV Limburg
Website stageplaats: https://www.tvl.be/

Thanks! You've already liked this