Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Veronique Bollen

Veronique Bollen – Silke Maes

Lanaken – Hasselt

PXL-Healthcare

Ergotherapie

Het belang van ergonomie voor startende Limburgse ondernemers.

Een survey, analyse en adviesrapport.

Samenvatting: Incubatoren zijn de nieuwe broedplaatsen voor startende ondernemers. We gingen op zoek naar de bestaande ergonomie in 6 van de 9 incubatoren. De theorie werd gericht op ergonomisch, gezond en efficiënt werken. In de praktijk namen we een interview af en maakten we een survey en een checklist voor de werkplekanalyse. Er werd een globaal beeld gemaakt van de ondernemers en de ergonomie ter plaatse. Hieruit ontstond een adviesrapport, waarmee de directeurs/managers verder aan de slag kunnen gaan.

e-mailadres: veroniquebollen04@hotmail.com

Stageplaats: Supergoed
Website stageplaats: https://www.supergoed.be/

Thanks! You've already liked this