Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Yana Kerkhofs

Yana Kerkhofs

Hechtel-Eksel

PXL-Healthcare

Verpleegkunde

Autonomie als elementaire schakel bij herstel van psychische kwetsbaarheid.

Autonomie, een zorg(wekkend) begrip ?

Samenvatting: Er zal in het bijzonder aandacht geschonken worden aan drie thema’s: autonomie, zorg en herstel. Eerst wordt er de link gelegd met burgerschap en het zelfbeschikkingsrecht, om vervolgens autonomie te kaderen binnen een breder perspectief. In hoofdstuk twee wordt verder ingegaan op autonomie in relatie tot hulpverlening met bijzondere focus op de psychiatrische patiënt. Tot slot wordt in hoofdstuk drie dieper ingegaan op het conceptueel kader van herstel.

e-mailadres: yana.kerkhofs@hotmail.com

Stageplaats: OPZC Rekem

Thanks! You've already liked this