Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Eline Meyers

Eline Meyers

Lanaken

PXL-Education

Onderwijs – Leraar lager onderwijs

Een klas waar ik me goed voel, daar doe ik het beter!

Samenvatting: Projecten zoals Te Gek?! kleuren Vlaanderen sinds enkele jaren. Steeds meer leerlingen ondervinden sociale-emotionele problemen in de klas. Een leerkracht mag dan geen therapeut zijn, toch kan hij een belangrijke rol spelen om het welbevinden te verhogen. Je goed voelen stelt je immers in staat om te leren en te groeien. In deze bachelorproef begeleid ik de leerkracht om preventief te werken in de klas, om het welbevinden te verbeteren.

e-mailadres: eline_meyers@hotmail.com

Stageplaats: Tine Geens

Thanks! You've already liked this