Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Gilles Wuyts

Gilles Wuyts

Aarschot

PXL-Education

secundair-onderwijs

Gebruik van apps in de lessen Plastische Opvoeding

Tijdens de lessen Plastische Opvoeding wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. Dit zorgt voor veel vrijheid en keuze. Toch zijn er steeds nieuw opties te verkennen. Het is zo dat er veel mogelijkheden zijn door het integreren van diverse ICT- tools binnen de lessen.

Via bepaalde grafische software is het mogelijk om nieuwe creaties te maken en de horizon van opdrachten binnen Plastische Opvoeding te verbreden. Mijn focus ligt op het gebruik van apps in de lessen PO.

 

Stageplaats: SJIBetekom

Thanks! You've already liked this