Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Hasret & Zehra Cavus & Ucar

Hasret Cavus – Zehra Ucar

Maasmechelen – Heusden-Zolder

PXL-Business

Bedrijfsmanagement Accountancy-fiscaliteit

Onderzoek naar het openen van een nieuwe vestiging binnen Hildas nv.

Samenvatting: In deze bachelorproef wordt de vraag gesteld of het mogelijk is om voor de onderneming Hildas nv een nieuwe vestiging te openen. Hiervoor dient de financiële gezondheid van de onderneming in kaart gebracht te worden.Na het uitvoeren van een financiële analyse werd er geconcludeerd dat de onderneming gezond is en in staat is om een nieuwe vestiging te openen. Vervolgens werd voor de nieuwe vestiging een businessplan opgesteld waarbij zowel het commerciële als het financiële luik uitgewerkt werden.

Stageplaats: Fiducial Accountancy & Lexeco
Website stageplaats:

Thanks! You've already liked this