Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Naomi Pauwels

Naomi Pauwels

Westerlo

PXL-Education

Onderwijs – Leraar lager onderwijs

Binnenklasdifferentiatie in het buitengewoon basisonderwijs

Samenvatting: Vanuit differentiatieoogpunt heeft elk kind recht om te leren volgens eigen noden. Soms is de aanwezige mix in klassen zo groot dat het inspelen op verschillen een uitdaging vormt. Deze vaststelling geldt zeker in het buitengewoon basisonderwijs. In dit onderzoek ga ik na hoe leerkrachten binnen deze context extra ondersteund worden volgens het binnenklasdifferentiatiemodel. Specifieke tools op maat worden aangeboden, zodat leerlingen met complexe zorgbehoeften volgens hun noden kunnen leren.

e-mailadres: xnaomipauwels@hotmail.com

Stageplaats: BLO Tongelsbos

Thanks! You've already liked this