Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/a/2/0/talentenkrant.be/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Eindwerk: Sam Jooken

Sam Jooken

Hasselt

PXL-Business

Bedrijfsmanagement Accountancy-fiscaliteit

Turbion

Samenvatting: In deze bachelorproef gaan we na wat de uitdagingen zijn om als student-ondernemer een zaak op te richten. De lezer volgt de fictieve oprichting van Turbion, een startup actief in de petrochemiesector, doorheen de opstartfase van de onderneming. Daarnaast werpt men een fiscale blik op de eerste uitdagingen waarmee een ondernemer in contact komt. Dit zijn onder meer het aantrekken van extern kapitaal, het aannemen van een eerste werknemer en de vergroening van het wagenpark.

Stageplaats: Cynex

Thanks! You've already liked this