Lotte Kerkhofs

0

Lotte Kerkhofs: Alumnus PXL-Business: Office management, HR Consultant bij Impact

Tijdens mijn studie Office Management (Management Assistent) had ik sterke belangstelling voor Human Resources, deze richting sloot aan bij mijn interesses en persoonlijkheid. Ik leerde aan Hogeschool PXL superleuke mensen kennen die ook na mijn studies nog steeds tot mijn vriendenkring behoren.

Meteen na m’n studies ben ik aan de slag gegaan als HR Consultant bij Impact. Ik heb al mooie kansen gekregen en heb me kunnen specialiseren op het gebied van Selectie & Rekrutering. Nog elke dag heb ik profijt van de kennis die ik heb opgedaan gedurende de opleiding en de stage.

In mijn laatste jaar heb ik de kans gekregen om stage te lopen bij de stad Hasselt en ik heb deze kans met beide handen gegrepen. De kennis en vaardigheden die ik heb ontwikkeld gedurende deze stage zijn van onschatbare waarde. Zo sloot mijn stage aan bij mijn bachelorproef en kon ik deel uit maken van het Europese project ‘On Tour for Europe, bringing youth step by step to active citizenship’. Dit was een ongelooflijke ervaring, zo nam ik deel aan Europese conferenties in Litouwen, Spanje, Duitsland en in hartje Hasselt. Dergelijke evenementen zijn een grote kans om de theoretische kennis toe te passen in de praktijk. Daarnaast leer je zeer veel bij door het omgaan met diverse persoonlijkheden en culturen.

Voor mij is Hogeschool PXL dé professional als het aankomt op een leerrijke én onvergetelijke studietijd!

 

Lotte Kerkhofs

Alumnus PXL-Business: Office management

HR Consultant bij Impact

 

Wanne

SiteLock