Simone Fabrizio

Simone Fabrizio

Simone Fabizio:

PXL-Education

Hasselt is zowat mijn tweede thuis geworden. Iedere student zal het beamen, studeren zorgt altijd een beetje voor stress. Het centrum van Hasselt, op wandelafstand van de campus, betekent voor mij pure ontspanning. Hasselt is een bruisende stad, maar biedt mij ook plaatsen om tot rust te komen: sport, unieke winkeltjes, een gemoedelijke sfeer en ontelbare latte maccchiato’s.

De opleiding heeft voor mij iets langer geduurd dan voorzien. In het voorwoord van mijn bachelorproef staat het volgende: “De spreuk zeven keer vallen en acht keer opstaan lijkt wel op mijn lijf geschreven,”. Wanneer je na iedere val, iedere tegenslag of obstakel blijft opstaan, ben je een winnaar!

Ik heb een aantal maanden voor de klas gestaan, maar dat gaf me niet de nodige voldoening. Sinds kort leef ik mijn droom en maak ik deel uit van de redactie van Radio 2 Limburg. Een heel andere weg. Door een brede basis die je aan de lerarenopleiding krijgt, ben je een plantrekker in nieuwe situaties en ben je in staat snel bij te leren.

 

Simone Fabrizio

Alumnus PXL-Education

SiteLock