Valerie Lenaerts

0

Valerie Lenaerts: Alumnus PXL-Media & Tourism: communicatiemanagement

Projectcoördinator communicatie Bokrijk

“Hogeschool PXL is een TOPschool: fijne omgeving, aangename lectoren, heerlijk eten en altijd iets te beleven! In de opleiding communicatiemanagement krijg je volledig de kans om jezelf op verschillende manieren te ontplooien, je creativiteit de vrije loop te laten en de gekste initiatieven op poten te zetten (Comm’af met Marc Coucke (!) en VTM nieuws waren enkele van mijn hoogtepunten). De drie jaren zijn voorbij gevlogen, het was een geweldige tijd met vriendschappen en herinneringen voor het leven. Het studentenleven in Hasselt was heerlijk, altijd iets te doen, gezellige terrasjes, mooi winkels, lekkere restaurants, hartelijke sfeer… Limburgers ontvangen je met open armen alsof je hen al jaren kent en deel uitmaakt van de familie. ZA-LIG!

“Wat ik geleerd heb? Stel vragen en blijf doorvragen ook bij de minste twijfel of onzekerheid. Anderen zijn er om je te helpen en ondersteunen. Je hoeft vaak ‘het warm water niet opnieuw uit te vinden’. Laat je door de juiste mensen  begeleiden, dan kan je erg ver geraken (in alles wat je doet).

“Na mijn opleiding ben ik in Bokrijk terechtgekomen. Ik kreeg de kans om twee vervangingen te doen van collega’s in bevallingsverlof. Een aantal maanden was ik verantwoordelijk voor de online communicatie, een aantal maanden voor de  merchandising. Intussen heb ik een vaste job in Bokrijk als projectcoördinator communicatie. De kleine en grote projecten komen bij mij terecht. Het is mijn taak om via de juiste kanalen de correcte boodschap te verspreiden rekening houdend met deadlines, partners… Een nauwe samenwerking en heldere communicatie tussen alle partijen zorgt ervoor dat een project tot een goed einde komt. Kortom, Bokrijk is een erg fijne werkplek: altijd iets te beleven, een prachtige omgeving en een erg gevarieerde job!

Laat je nooit tegenhouden als iemand zegt dat je iets niet (aan)kan. Geloof er in, you can do it!”

 

Valérie Lenaerts

Alumnus PXL-Media & Tourism: communicatiemanagement

Projectcoördinator communicatie Bokrijk

SiteLock