Yasemin Nagas

0

Yasemin Nagas:

Oud-studente PXL-Business: Office Management – Management Assistent

 

Ik hou een positief gevoel over aan mijn studententijd in Hasselt. Enerzijds de Hogeschool PXL waar ik veel  theoretische kennis heb verworven, anderzijds de toffe en rustige studentenstad Hasselt zelf.

Bij CDC Complete Tandzorg, gevestigd in Best (Nederland), kreeg ik de kans om stage te lopen. CDC is één van de grootste tandartsklinieken in Nederland.

Hieraan was ook mijn bachelorproef gekoppeld. Dit was gebaseerd op een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Hierin heb ik advies gegeven, dat nu geïmplementeerd wordt in de praktijk. Het schrijven van de bachelorproef was een bijzonder vermoeiende, maar ook een zeer leerrijke ervaring.

Dankzij mijn opleiding Management Assistent was ik heel goed voorbereid op het echte werk. Ik ging meteen aan de slag met de verworven vaardigheden. Ook combineer ik mijn sterke administratieve skills met mijn talenkennis en sociale vaardigheden. Het Office-pakket is echt een must in de praktijk. Als ik opnieuw mocht kiezen, zou ik niets veranderen aan mijn studietraject.

Ik ben blij dat ik de kans gegrepen heb om bij CDC Complete Tandzorg stage te lopen. Nu geniet ik ontzettend veel van mijn job als Management Assistent.

 

SiteLock